Over ons

Tuinen Silvère Vandeputte, een bedrijf dat al sinds 1959 actief is in West- en Oost-Vlaanderen. Wij zijn gespecialiseerd in private, openbare en semi-openbare omgevingsaanleg. Met onze jarenlange ervaring hebben we oog voor detail en streven we naar perfectie in al onze projecten.

Ons gedreven team is de drijvende kracht achter onze succesvolle onderneming. We werken nauw samen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hoogwaardige resultaten te leveren. Vanaf het begin tot het einde van elk project zorgen we voor een vlotte communicatie en een efficiënte uitvoering.

Of het nu gaat om het aanleggen van tuinen, het creëren van groene zones in steden of het uitvoeren van infrastructuurwerken, ons team staat klaar om uw visie werkelijkheid te maken. We begrijpen het belang van een goed ontworpen en onderhouden omgeving, en streven ernaar om esthetiek en functionaliteit te combineren.

Onze lange geschiedenis en ons uitgebreide portfolio getuigen van ons vakmanschap en onze betrouwbaarheid. We zijn trots op de duurzame relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten en partners. Ons streven naar perfectie en onze toewijding aan kwaliteit blijven onze drijfveer.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw omgevingswerken, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

wat doen we?

Wat doen we

Made By Delta Solutions